Finale voorleeswedstrijd
25 november 2015

Finale voorleeswedstrijd

Op 25 november was de finale van de voorleeswedstrijd op de Arnhorst. In deze finale zaten Marin, Britt, Emmay, Kim, Tom en Thorben. Deze laatste werd uitgeroepen tot de winnaar door de jury bestaande uit Henk Aalders (journalist van de Gelderlander) en Mieke Snijders.
Surprise avond
17 november 2015

Surprise avond

De hal is even het schildersatelier van Sint en zijn Pieten en er staan wel hele bijzondere schilderijen.
Muur van respect
13 november 2015

Muur van respect

Samen bouwen aan de muur van respect. Goed onderwijs begint bij een omgeving waarin kinderen zich veilig, geaccepteerd en thuis voelen. Vandaar dat wij tijdens de week van respect stil hebben staan bij dit onderwerp en samen een muur hebben gebouwd.
Inspiratielessen
10 november 2015

Inspiratielessen "van Gogh"

Gerrie Cuijpers (kunstenaar) kwam bij ons op school om de kinderen iets te vertellen over “van Gogh”, over een atelier en over schilderen. Vervolgens kregen alle groepen een opdracht.

Groep drie en vier mochten bijvoorbeeld hun schoen schilderen in een andere omgeving en groep vijf en zes hadden een bos zonnebloemen in de klas die ze op hun eigen manier mochten schilderen. De schilderijen komen in de hal van de school te hangen.

Open podium (afsluiting kinderboekenweek)
23 oktober 2015

Open podium (afsluiting kinderboekenweek)

De Kinderboekenweek werd afgesloten met een open podium gepresenteerd door de groepen 1 t/m 4 aan de hele school.
Lees meer ›
Kinderboekenruilmarkt
16 oktober 2015

Kinderboekenruilmarkt

Het was vrijdagochtend een gezellige drukte in het speellokaal. Veel kinderen hadden boeken mee naar school genomen om te ruilen.
Opening Kinderboekenweek
07 oktober 2015

Opening Kinderboekenweek "Raar maar Waar"

Op woensdag 7 oktober hebben we met de hele school de Kinderboekenweek 2015 geopend.

Elke groep had een wave bedacht. Er werd gezwaaid, gedraaid, gehurkt, boekjes geopend, hoedjes van papier op gezet, maskers voor gedaan enz. En nu......samen heel veel lezen!!!!

Dramalessen
28 september 2015

Dramalessen

Twee dagen lang komt een theaterdocente van Studio26. Het gaat deze keer vooral over dat je kunt toneelspelen zonder verkleedkleren aan te doen. 
1 2 3 4 5 6 7