Groepen
 
 

Groep 4

Wij zijn 29 enthousiaste kinderen en samen met juf Jessica hebben wij heel veel zin om nieuwe dingen te leren. In groep 4 hebben we nieuwe vakken, zoals Argus Clou (zaakvakken) en Nieuwsbegrip (begrijpend lezen). We leren nog beter zelfstandig te werken met de weektaak en we leren de hoofdletters met schrijven. Samen zorgen we dat het een leuke en gezellige klas is. Hieronder kunnen jullie lezen wat we allemaal meemaken.

 

 

BERICHTEN

20 jun 2018 - Dagje buiten werken
Preview foto Wij hebben vandaag de hele dag buiten gewerkt. Dit was het idee van Seb. Geen digibord en tablets, maar stoepkrijt en spelletjes. Naast begrijpend lezen en rekenen, mochten we ook af en toe lekker spelen. Het was een speciale en leuke ochtend.

29 mei 2018 - Tuin van Sjef
Preview foto Vanmiddag zijn wij naar de tuin van Sjef geweest. Daar hebben we met juf Bernadette de verzamelingen van Sjef bekekeken en zelf een verzameling gemaakt. Ook hebben we met juf Doreen door de tuin gewandeld en bladeren getekend. Het was een warme maar leuke middag.

22 mei 2018 - Korfballes
Preview foto Vandaag hebben we met gym een korfballes gekregen van meester Dinand. Al eerste hebben we het gooien in de korf geoefend. Daarna hebben we ook al een wedstrijdje gespeeld. We waren heel fanantiek. 

16 mei 2018 - Opening project
Preview foto Vandaag was de opening van het project "het rariteitenkabinet". We hebben buiten allerlei opdrachten gedaan die te maken hebben met verzamelen. We mochten een route lopen en verzamelingen zoeken, zoveel mogelijk bellen verzamelen, een knikkerbaan bouwen, figuren van stenen maken en dingen voelen en ruiken. Het waren leuke activiteiten.