Groepen
 
 

Groep 5

Welkom in groep 5. We zijn met 31 kinderen en een enthousiaste juf. In groep 5 hebben wij naast rekenen, taal en spelling o.a. begrijpend lezen en zaakvakken. Ook zijn wij graag creatief.

BERICHTEN

02 mrt 2018 - Schaatspret
Preview foto Vandaag werd er weer met veel plezier en enthousiasme geschaatst op de Arnhorst schaatsbaan.

We kregen warme chocolademelk en een heerlijk speculaasje van de ouderraad. 

Samen hebben we een bijzondere en mooie herinnering gemaakt.

 

 

 

 


02 mrt 2018 - Open podium
Wat een feest!

21 dec 2017 - Kerstdiner.
Preview foto Dit jaar kerstdiner op school. Iedereen had wat meegebracht of gemaakt. Een tafel vol met lekkers. We hebben er met z'n allen heerlijk van gegeten en het was èrg gezellig! Iedereen nog bedankt voor alle moeite. Jullie hebben er samen een heerlijk diner van gemaakt! 

20 dec 2017 - Suikerspin.
Preview foto Een bijzondere traktatie in de laatste week voor Kerst. Dyvano was jarig en hij trakteerde op suikerspinnen die in de klas werden gemaakt. Leuk om te zien.....èn lekker!

05 dec 2017 - 5 december.
Preview foto In groep 5 is het voor het eerst dat wij surprises maken. En wat heeft iedereen zijn best gedaan! En wat lijkt dat gezellig al die cadeaus! Naast een surprise had iedereen een gedichtje gemaakt. Het was een super leuke dag!

03 nov 2017 - Park Daalhuizen
Preview foto Vanmiddag hebben we onder leiding van IVN gidsen leuke en educatieve opdrachten uitgevoerd.

Het was een leerzame en een gezellige excursie.

 


25 okt 2017 - Speeltuin.
Preview foto ....vandaag, samen met groep 6, naar de speeltuin in Dieren geweest. 

08 okt 2017 - Yeah..., bijna herfstvakantie.
Preview foto

20 sep 2017 - Marshmallow test.
Preview foto Bij Trefwoord hebben wij de marshmallow test gezien en wij vonden het wel een uitdaging om deze test zelf ook uit te voeren. In het begin van de ochtend kregen wij allemaal een marshmallow. Wie hem in de kleine pauze nog had, kreeg er nog één. De boodschap hierachter is dat het soms beter is om te wachten om het vervolgens nog beter te krijgen.

14 sep 2017 - Optreden.
Preview foto .....wij houden van optreden. Dansen, zingen, toneel....wij vinden dat allemaal èrg leuk. Vandaag mocht een groepje even een voorstelling geven aan de rest van de klas. Met juf afgesproken dat wij de vrijdagmiddag vóór de herfstvakantie een bonte-middag mogen houden.

01 sep 2017 - Bandbekers maken.
Preview foto Bij geschiedenis hebben wij het gehad over het Bandbekervolk. Van klei hebben wij dezelfde soort bekers gemaakt als die gebruikt werden door het Bandbekervolk.

28 aug 2017 - Regels in de klas.
Preview foto Vandaag met elkaar de regels voor in de klas samengesteld.

28 aug 2017 - We gaan weer beginnen.
Preview foto