Groepen
 
 

Groep 8

De pagina van groep 8

BERICHTEN

11 apr 2019 - Als de kat van huis is........
Toen de groepen 3 t/m 7 op schoolreis waren ging groep 8 eerst hard aan het werk en kregen vervolgens een heerlijke lunch.........

05 apr 2019 - Training op geheime locatie voor schoolvoetbaltoernooi

10 dec 2018 - Decor kerstmusical
Groep acht maakt het decor voor de kerstviering

05 dec 2018 - Sint

30 nov 2018 - Volleybal

22 nov 2018 - Rijksmuseum
Preview foto Vandaag zijn groep 7 en 8 naar het Rijksmuseum in Amsterdam geweest. Met de bus naar het Museumplein en in het Rijksmuseum een rondleiding langs alle topstukken uit de Goude Eeuw.

Een leuke, leerzame en indrukwekkende dag! 


05 nov 2018 - Open Podium groep 8

26 sep 2018 - Muurkranten maken
Preview foto Groep 8 maakt deze week een muurkrant over een zelfgekozen onderwerp. Zwitserland, Fantasie, Bijzondere Zeedieren en Rome zijn een aantal van de gekozen onderwerpen. Met behulp van de tablets en laptops zoekt groep 8 naar informatie op internet. De gevonden informatie proberen ze vervolgens in hun eigen woorden uit te werken voor op de muurkrant. 

20 sep 2018 - Rondje om de school
Extra uitdaging......hinkelend rondje om de school!

10 sep 2018 - Groep 8 gelijk vol aan de bak!
Het schooljaar is inmiddels drie weken oud. In groep 8 zit de vaart er gelijk in en moet iedereen vol aan de bak! De eerste Topo-toets is gemaakt, en vandaag staat de eerste Aardrijkskundetoets op het programma. 

Bij rekenen vliegen de miljarden en de keersommen met breuken ons om de oren. Taal en Spelling concentreren zich op het gezegde, onderwerp, persoonsvorm, voltooid deelwoord en het bijvoeglijk gebruikt voltooid deelwoord. 

Is het dan alleen maar hard werken de hele dag? Nee hoor. Gelukkig is er ook tijd voor lekker schilderen, het lezen van een mooi boek, dramalessen en op vrijdag leven we ons uit in de gymzaal!

Een goed begin is het halve werk, dus dat belooft heel wat voor de rest van dit jaar!

 


22 aug 2018 - We zijn weer begonnen