Brengen

De kinderen mogen om 8.15 uur naar binnen. De ouders van groep 1, 2 en 3 mogen mee de klas in totdat de eerste bel gaat. U kunt de leerkracht korte zakelijke mededelingen doen. Wilt u echt iets overleggen of weten, doe dit dan na schooltijd en maak een afspraak.

Eenmaal per week heeft elke groep volgens een vast schema inloop. U mag dan met uw kind mee naar de klas.

• Groep 3: alle dagen tot aan de herfstvakantie, daarna alleen de maandag en woensdag
  • Groep 4: dinsdag
  • Groep 5: woensdag
  • Groep 6: donderdag
  • Groep 7: vrijdag
  • Groep 8: maandag

Voor schooltijd is er geen toezicht op het plein, omdat de kinderen vanaf kwart over acht naar binnen mogen. Laat uw kinderen daarom niet te vroeg komen.

We vragen wel iedereen om op tijd te komen, zodat er ook echt op tijd gestart kan worden. Daarom gaat de eerste bel om 08.25 uur en verwachten we alle kinderen om 08.30 uur in de klassen.

Ophalen

Onze kleuters verdwijnen soms tussen alle ouderen die hun kind komen ophalen en wegbrengen. We vragen alle ouders van groep 3 en hoger om buiten op het plein te wachten. Ouders van groep 1 en 2 mogen om 12 uur (woe 12.15 uur) en 15.15 uur naar binnen. Bij extreem koud weer of neerslag mag iedereen natuurlijk naar binnen. Wachten mag dan ook in het speellokaal.