Team
 
 


Het team van De Arnhorst

Mieke Snijders, schoolleider

Lezen is altijd mijn grote hobby geweest en nog steeds!

Door lezen vergroot je de wereld om je heen en kun je heerlijk wegdromen. Daarom vind ik het ook heel belangrijk dat kinderen op school veel lezen. Naast mijn favoriete detectives,  lees ik ook in kranten, artikelen en boeken over schoolse zaken. Zo blijf ik goed op de hoogte van allerlei actuele ontwikkelingen die er zijn op het gebied van onderwijs.

 

Hetty Compaan, leerkracht groep 1/2a

Opvoeden doen we samen: ouders en leerkracht. 

Als juf geef ik het jonge kind mijn vertrouwen en aandacht, zodat het vrij durft te spelen en kan ontwikkelen tot een blij, nieuwsgierig, betrokken en geïnspireerd mensenkind. 

Lotte Bonne, intern begeleider

Samen met anderen ongebaande wegen bewandelen. Dat houd ik van. Als intern begeleider ondersteun ik leerkrachten en ouders om leerlingen zo optimaal mogelijk te laten ontwikkelen. Voor mij is het een uitdaging om voor ieder kind het juiste pad te vinden. Zelf vind ik het leuk om met mijn gezin of op mijn paard de natuur in de gaan en het avontuur op te zoeken.

Janneke Thus, leerkracht groep 1/2c

Ieder kind heeft zijn eigen talenten. De mooie uitdaging ligt hier voor mij om deze, samen met de kinderen en ouders, te ontdekken en in te zetten. Oog voor elkaars talent hebben, want leren doe je mét en vàn elkaar. Ik houd van gezelligheid. Ik streef ernaar om deze sfeer ook over te brengen in de klas. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich thuis voelt in de groep, met plezier naar school gaat. Pas dan kan hij zichzelf ontdekken en verder ontwikkelen. Momenteel ben ik bezig met de opleiding voor bewegingsonderwijs, want ook de juf raakt nooit uitgeleerd…

 

Jolien Vervelde-Driesen, leerkracht groep 1/2b

Welbevinden en harmonie vind ik erg belangrijk, evenals spelend ontdekken en leren. Zorg dragen voor elkaar en voor de natuur horen daar ook bij. Tja, ik heb nogal wat liefhebberijen: (zo’n leuk woord voor hobby’s), genieten van de natuur; wandelen en fietsen;  tekenen; knutselen; cryptogrammen maken; tuinieren; muziek maken (o.a. op het kerkorgel) en luisteren naar muziek; theater, musea en oude steden bezoeken; vrijwilligerswerk doen voor o.a. de kerk en het 4 Mei Comité Velp; en gezellig aan de cappuccino zitten op een terrasje.

 

Eva Vreman, leerkracht groep 3

Vanaf oktober 2016 werk ik op De Arnhorst en dit schooljaar in groep 3. Ik geniet enorm van het lesgeven. Wat is er nou mooier dan samen met de kinderen op ontdekking te gaan en zo bij te mogen dragen aan hun ontwikkeling. Als leerkracht vind ik het belangrijk de onderlinge verschillen niet uit het oog te verliezen en juist elkaars kwaliteiten te benutten. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om muziek te maken, af te spreken met vrienden, op reis te gaan en te lezen.

Sophie Souhoka, leerkracht groep 6

Een warme sfeer en een veilig klimaat in de klas staan bij mij hoog in het vaandel. Leerlingen die zich veilig voelen in hun omgeving kunnen zo optimaal ontwikkelen. Hard werken, leuke spel activiteiten, beweging en humor wisselen elkaar af. Dat maakt mij en de groep flexibel!


 

Jessica van Haeren, leerkracht groep 5

Enthousiasme, optimisme en gedrevenheid zijn kernkwaliteiten van mij, die ik veel gebruik in het onderwijs. Ik wil het beste uit kinderen halen en doe daar graag mijn best voor. Als een kind uiteindelijk iets lukt na veel oefenen, kan ik daar van genieten.

 

Miriam Huls, leerkracht groep 7

Liefde en aandacht, ook in mijn werk. Voor het welzijn en voor ieders talent,
in een positieve sfeer met ruimte te ontdekken wie je bent. Zelfstandigheid, 

verantwoordelijk zijn voor eigen leren.
Zodat je in de toekomst als volwaardig mens kunt fungeren

Lonneke Gerritsen, leerkracht groep 1/2a

Met veel plezier, enthousiasme en grote betrokkenheid werk ik als leerkracht op de vrijdag in groep 1/2a . Een veilige, vertrouwde omgeving creëren, waar ieder kind wordt gezien is een belangrijke voorwaarde om te kunnen leren. Samen met ouders het kind begeleiden in het proces dat opgroeien heet. Respect en aandacht staan bij mij hoog in het vaandel. In mijn vrije tijd ben ik vaak in het bos om te wandelen of hardlopen. Ik lees graag en ben dol op gezelschapsspelletjes spelen met mijn man en twee kinderen.

 

Jelka Hagelen, leerkracht groep 4

Dit jaar werk ik in groep 4. Veiligheid, betrokkenheid en vertrouwen vind ik erg belangrijk in de klas. Ieder kind is uniek en speciaal en dit gevoel probeer ik elk kind mee te geven. In het onderwijs kan ik mijn creativiteit kwijt en met mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen probeer ik kinderen optimaal te begeleiden. Verder hou ik erg van gezelligheid, vakantie, sporten en ben ik dit schooljaar begonnen met de opleiding bewegingsonderwijs.

Wendy Beukema, leerkracht groep 7 en 8

Ik geniet, samen met mijn man, ontzettend van ons drukke gezin met drie pubers. Naast mijn afwisselende baan als leerkracht vind ik heel veel dingen leuk; zoals lekker ontspannen met een goed boek en een grote mok cappuccino. Ik ben erg creatief en ik hou van gezelligheid met vrienden en familie.

Wilco Brinkhorst, leerkracht groep 8

Beleving, daar gaat het volgens mij om! Nieuwsgierig zijn naar de wereld waarin wij leven en de wereld om ons heen, dichtbij én ver weg. Dingen willen weten, willen leren, op zoek gaan naar je talenten en jezelf ontwikkelen. Samen met de kinderen werken aan een mooie basis voor de rest van je leven, gaaf toch?! 

Zelf houd ik ontzettend van actualiteit, feitjes, geschiedenis, drama en muziek. Ik mag erg graag lezen en daarnaast ben ik veel met muziek bezig.

Ieder kind laten groeien, zijn/ haar eigen lijn doen stijgen en hen klaarstomen voor het VO. Dat is mijn missie.

 

Inge Geerlings, onderwijsassistent en administratief medewerker

In 1990 kwam ik op De Arnhorst met onze oudste dochter. Al snel hielp ik mee met allerlei activiteiten. In 2009 ben ik versneld de SPW gaan doen en mocht op De Arnhorst “echt” aan het werk als onderwijsassistent / administratief medewerker. Mijn werk bestaat uit het begeleiden van leerlingen, een “extra handje’’ in de klas en verder verzorg ik een deel van de administratie van school en van BOEIenD.