Aanmelden

U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding als u uw kind van geboortejaar 2021 of 2022 wilt aanmelden. U kunt bellen of een mail sturen met de vraag voor een gesprek en rondleiding en/of een inschrijfformulier.

Voor de kinderen in geboortejaar 2018, 2019, 2020 en 2021 zitten we helaas al vol, we hanteren een grens van 28 leerlingen per geboortejaar en de grens is al bereikt voor deze geboortejaren. Kinderen van geboortejaar 2019 t.m. 2021 kunnen op een wachtlijst geplaatst worden. U kunt bellen of een mail sturen met de vraag voor plaatsing op deze wachtlijst.

Kinderen die extra ondersteuning nodig hebben proberen we zo goed mogelijk te begeleiden.

Wat wij wel en niet aan ondersteuning kunnen bieden en overige informatie kunt u lezen in onze schoolgids en het SchoolOndersteuningsProfiel (SOP).